--> Wc verstopt, help! Hoe krijg ik die verstopping weer weg? | Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten

$show=mobile

HULP NODIG? BEL +32 (0)478 354 076 VOOR ONTSTOPPINGEN & RUIMINGEN.

$type=slider$m=0$sn=0$show=/p/sponsoring.html

$type=slider$h=380$sn=0$l=1$m=0$show=home

Wc verstopt, help! Hoe krijg ik die verstopping weer weg?

Niets is zo vervelend als een verstopte wc. Het kan iedereen gebeuren dat een wc verstopt zit en als dat gebeurt, dan wordt u niet gelukkig. Er zijn veel manieren om uw wc te ontstoppen maar niet alle manieren werken even goed. 


U zit vrolijk op de wc tot u het knopje heeft ingedrukt, plots overstroomt het hele toilet en u raakt in paniek. Dit overkomt veel mensen. Het verstoppen van een wc heeft verschillende oorzaken maar de meest voorkomende oorzaak is dat mensen artikelen door het toilet spoelen die daar niet in thuis horen zoals maandverband, tampons en condooms.



Hoe ontstop ik mijn wc?

Er zijn verschillende manieren om uw wc te ontstoppen. Indien u onderstaande manieren heeft geprobeerd maar niet helpen, dan kunt u het best ons bellen zodat wij voor u de wc kunnen ontstoppen.

Wc ontstoppen met een ontstoppingsveer

Met een ontstoppingsveer kunt u de wc ontstoppen maar dit is geen makkelijker manier. U moet eerst het water afsluiten en vervolgens de toiletpot van zijn plek halen zodat u de ontstoppingsveer in de afvoer kunt schuiven. Door het heen en weer bewegen raakt de verstopping los. U kunt hier ook eventueel een tuinslang voor gebruiken.

Wc ontstoppen met een plopper

Een oude en bekende manier om de wc te ontstoppen dat is door middel van het gebruik van een plopper. Deze methode heeft alleen nut als u zeker weet dat er geen object voor een verstopping zorgt, als dit klem zit dan kunt u ploppen wat u wilt maar dan krijgt u de verstopping niet weg.

Wc ontstoppen met handschoenen

Als de verstopping niet al te ver weg zit dan kunt u handschoenen aantrekken en met uw handen de wc pot ingaan. Als het goed is kunt u met uw handen de verstopte plek verwijderen zodat de wc weer doorgespoeld kan worden.

Wc ontstoppen met een ijzeren kleerhanger

Een kleerhanger kunt u gebruiken door hem uit elkaar te draaien en hem vervolgens door de afvoer heen en weer te bewegen. Deze methode is alleen handig als de verstopping niet al te ver weg zit want anders komt u er niet bij.

Wc ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen

Deze manier is niet de meest milieuvriendelijke manier. Als u zo wanhopig bent dat niets meer werkt dan kunt u er voor kiezen om een chemisch middel in uw wc te gooien zodat hij niet meer verstopt zit.
Dit is een manier die wij zeker niet aanraden aangezien deze agressieve producten uw leidingen kan aantasten  


$type=three$m=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1$show=/p/fotos.html

$type=two$c=20$h=0$cm=0$au=0$sn=1$au=0$rm=1$p=1$show=/p/sponsoring.html

$type=one$m=0$c=5$p=1$show=/p/jobs.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/jobs.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/faq.html

$type=three$m=0$sn=0$rm=0$c=27$p=1$show=/p/diensten.html

$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1$show=/p/events.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$au=0$cm=0$c=27$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=post

Naam

diensten,16,faq,10,foto's,7,in de kijker,5,indekijker,18,jobs,3,nieuws,36,nieuwsbrief,2,slider,5,
ltr
item
Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten: Wc verstopt, help! Hoe krijg ik die verstopping weer weg?
Wc verstopt, help! Hoe krijg ik die verstopping weer weg?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOnHwHnX9Q6lKqp_4mmz6DfXxairR768V356pDHOFBkEA6J89Oq9Y3SVx20ovzKBkYGq0yRx_J0ThjYbkLmXtexzred9Q62qwJ7EtPs6ZuZErJXEEqsvEuQ-avaAqc9WfGzoGjoPnTzMI/w196-h129/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOnHwHnX9Q6lKqp_4mmz6DfXxairR768V356pDHOFBkEA6J89Oq9Y3SVx20ovzKBkYGq0yRx_J0ThjYbkLmXtexzred9Q62qwJ7EtPs6ZuZErJXEEqsvEuQ-avaAqc9WfGzoGjoPnTzMI/s72-w196-c-h129/image.png
Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/2019/01/wc-verstopt-help-hoe-krijg-ik-die.html
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/2019/01/wc-verstopt-help-hoe-krijg-ik-die.html
true
5294891040227382105
UTF-8
Loaded All Posts Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy