--> Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer? | Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten

$show=mobile

HULP NODIG? BEL +32 (0)478 354 076 VOOR ONTSTOPPINGEN & RUIMINGEN.

$type=slider$m=0$sn=0$show=/p/sponsoring.html

$type=slider$h=380$sn=0$l=1$m=0$show=home

Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer?

 Bij een totale verstopping is het lastig om het probleem zelf te verhelpen. Voor een leek is het moeilijk om in dit geval na te gaan waar u het probleem moet verhelpen. Het probleem ligt dan niet bij een enkele afvoer, maar alle afvoeren vertonen problemen met het weg laten lopen van het water. Op hogere etages zal het water nog wel langzaam weglopen, maar ook in op de bovenetages zal het water moeizamer weglopen. Wij als Specialisten kunnen de verstopping zeer snel verwijderen. De meeste problemen zijn echter eenvoudig zelf te verhelpen. Door middel van een lang voorwerp en een ontstopper kunt u de meeste problemen zelf verhelpen. Ook door eerst zelf de sifon zelf los te draaien kunt u zelf al zeer eenvoudig opstoppingen verhelpen.


Uw afvoer in de keuken vertoont problemen

In het geval uitsluitend de afvoer in de keuken plus eventueel de vaatwasser verstopt zit, kunt u nagaan of de sifon onder het afvoer verstopt zit. Deze kunt u loshalen en het vuil verwijderen. Indien het probleem nog niet verholpen is, kunt u nog nagaan of gelijk onder het zeefje in de wasbak mogelijk een verstopping zit. Het zeefje kunt u losmaken (vaak door een schroefje te verwijderen) en het vuil verwijderen. Nadat u het op deze manieren hebt geprobeerd, kunt u nog de ouderwetse ontstopper uit de kast halen. Door de zuigkracht kunnen eventuele restjes losraken en alsnog uit de leidingen verdwijnen. Hierbij doet u er verstandig aan op de overloop gedurende het ontstoppen dicht te maken. Dit zorgt namelijk voor een betere werking van de ontstopper.


Verhelpen van een verstopte doucheputje

Doucheputjes raken vaak verstopt doordat haren blijven haken gelijk onder het roostertje. Dit probleem kunt u eenvoudig oplossen door het roostertje los te halen en de haren te verwijderen. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig. Om verstoppingen verderop in het huis op te lossen kunt u de douchekop plaatsen op het afvoer om op deze manier met extra kracht resten weg te spoelen. Indien naast het doucheputje ook het ligbad en de wastafel verstopt is, is het waarschijnlijk een probleem waarvoor u een specialist moet inschakelen.


Een verstopte afvoer van uw wastafel

Bij een verstopping van de wastafel kunt u eerst weer proberen om de sifon los te halen en het vuil verwijderen. Met een lang voorwerp kunt u proberen om ook nog eventuele vuil verderop in de leiding te verwijderen. Indien andere afvoeren in de badkamer dezelfde klachten vertonen, dan kunt u het probleem waarschijnlijk niet zelf verhelpen. In dat geval zit waarschijnlijk de afvoerleiding naar beneden verstopt.


Uw afvoer van het ligbad is verstopt

Om de verstopping te verhelpen kunt u aan de slag gaan met een rubberen ontstopper. U moet een laagje water in het bad laten lopen en de overloop dicht houden. Op deze manier is het mogelijk dat het vuil los komt en alsnog in de afvoerleiding naar beneden afgevoerd gaat worden.


$type=three$m=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1$show=/p/fotos.html

$type=two$c=20$h=0$cm=0$au=0$sn=1$au=0$rm=1$p=1$show=/p/sponsoring.html

$type=one$m=0$c=5$p=1$show=/p/jobs.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/jobs.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/faq.html

$type=three$m=0$sn=0$rm=0$c=27$p=1$show=/p/diensten.html

$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1$show=/p/events.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$au=0$cm=0$c=27$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=1$icon=1$show=post

Naam

diensten,16,faq,10,foto's,7,in de kijker,5,indekijker,18,jobs,3,nieuws,36,nieuwsbrief,2,slider,5,
ltr
item
Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten: Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer?
Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOXrsMgHZ25H6QGsOfHG0suDttplUdCjozgAy68FyJL4wvrXEobW0HsZS3x1yRa__r7mOTIKBw7MzchopqKBTyGqd4GMOvLwpnaQm7uJJUUM20LjQzMEVBYVtqNrZfJ1w6tK631Ql2wNM/w133-h133/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOXrsMgHZ25H6QGsOfHG0suDttplUdCjozgAy68FyJL4wvrXEobW0HsZS3x1yRa__r7mOTIKBw7MzchopqKBTyGqd4GMOvLwpnaQm7uJJUUM20LjQzMEVBYVtqNrZfJ1w6tK631Ql2wNM/s72-w133-c-h133/image.png
Turbo Ontstoppingen & Ruimingen, Geen oplossing - Geen kosten
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/2019/01/wat-moet-ik-doen-bij-een-verstopte.html
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/
https://www.turbo-ontstoppingsdienst.be/2019/01/wat-moet-ik-doen-bij-een-verstopte.html
true
5294891040227382105
UTF-8
Loaded All Posts Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy